A gyönyörű arany

Én egy multinacionális vállalt vezetőjeként dolgozom, immár több, mint két éve. Egy ilyen munkakör számos előnnyel jár, és természetesen azt mondhatom, hogy karrierem csúcsára értem, megtettem minden utat, amit kitűztem magam elé, és elértem a legfőbb célomat, tehát büszke lehetek magamra, de számos olyan dologgal is szembe kell itt néznem, ami nem szakmai, de legalább annyira fontos, ilyen például a stílus és a megjelenés.

Hihetetlen, de legalább annyi munkája benne van ebben egy ilyen munkakörben dolgozó embernek, főleg, ha nő, mint a vezetési feladatban magában. Hiszen az ha egyszer jól össze van rakva és fel van építve, mindenki teszi a dolgát, nem igazán kell, hogy mindennapos feladat legyen a legfőbb vezető számára. Inkább nagyobb kérdések, stratégiai célok tarkítják a feladatkört, és hát természetesen ezekhez illeszkedő tárgyalások.

Tárgyalások, ahol fontos a megjelenés, a ruha, annak márkája, az óra, annak márkája, valamint a részletek, tehát a kiegészítők, azok színe, és annak illeszkedése a szetthez és egymáshoz egyaránt. Én szeretek mindig kicsit kitűnni a sorból. Nekem ez egy jó taktika és eddig mindig nagyon jól be is vált. Kifejezetten sport okos órám van például. Abból az egyik legjobb, mind márka mind típus tekintetében. Arany színű, tehát azért nőies is és vagány is. Imádom is egyébként. A szett mellé nem olyan régen vettem airpods fülhallgatókat, amiket szintén imádok azóta is. De találtam valami igazán vagány és feltűnő kiegészítőt, amit, ha észrevesznek már nem a sminkemmel vagy a hajam tökéletességével foglalkoznak, hanem az órámmal és ezzel, ugyanis beszerzésre került hozzá egy új, arany színű airpods tok.

Innentől kezdve, nem csak a tok különleges, és mindenhol megtalálható, még a táskámban és az íróasztalomon is, hanem tényleg igazán feltűnő, és figyelem elvonó hatású. Amióta ezt szokásom kitenni az asztalra, még ha észrevétlen és kérdések nélkül is, mindenki figyelme erre szegeződik, és lekerül rólam a figyelem. Egész egyszerűen imádom ezért is a gyönyörű arany színét.