Ne késlekedj, hamarosan kánikula érkezik!

Az ember képes és persze hajlandó is arra, hogy iszonyatosan sokáig halogasson dolgokat. Én is ilyen típus vagyok, mert az életemben a családom és a munkám terén egészen egyszerűen annyi feladat áll előttem határidők és pontos időbeosztás miatt, hogy egyébként szinte semmire sincs normálisan időm és hajlamos vagyok mindent amit csak lehet pontosan emiatt az utolsó utáni pillanatokra hagyni. Így történt ez sajnos a klíma rendszer telepítéssel is, hiszen tervezgettem, hogy felveszem a kapcsolatot a kivitelező csapattal, azonban sosem jutottam el odáig, hogy fel is hívjam őket és időpontot egyeztessek velük. Persze mindaddig ameddig nem olyan régen be nem ütött nálunk is a harminc fok, addig nem is gondoltam rá, hogy meg kellene oldanom a klímaszerelés feladatát is.

Most azonban hirtelen persze nekem is égetővé vált a feladat, mivel az idő nagy részében otthonról dolgozok, és egyáltalán nem bírom a meleget. Tavaly ősszel költöztünk be a házba, és egyből láttuk, hogy tökéletes otthont és boldog életet fog tudni nyújtani ez a kis ház számunkra, azonban muszáj megoldanunk egy olyan klímarendszer telepítés feladatát, ami sem a gyerekeket, sem pedig az erre egyébként érzékeny férjemet nem bántja.

Hála a jó égnek a djgepeszet csapata rövid várakozás után tudta vállalni a feladatot, így ma már egy kellemesen hűvös lakásból tudok dolgozni, ráadásul annyira minőségi munkát végzett ez a csapat, hogy még arra is odafigyeltek, hogy minél kevesebb kosszal dolgozzanak, hogy nekem keveset kelljen takarítanom. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket és a munkájukat. Biztos vagyok benne, hogy mindenki tökéletesen elégedett lesz az eredménnyel. Én mindenkinek ajánlani fogom a munkájukat az biztos, mert nekem hihetetlen sokat segített a gyors és precíz, tökéletes munkájuk.