Póló hímzés nagy mennyiségben

Egy iskola igazgatója mindazok mellett a napi teendők mellett, amik szinte rutinfeladattá válnak az évek során, szeretne mindig valami újat, izgalmasat behozni az iskola életébe. Kifejezetten nagy öröm mindig, ha valami olyat sikerül kitalálni, ami éveken át szolgálja aztán majd az oktatást és a gyerekek fejlesztését. Én a kezdetek kezdetén még nagyon elfáradtam abban is, hogy a napi rutin feladatok megoldására elég energiát termeljek magamban. Manapság azonban már jut elég idő és erő új dolgokon törni a fejem.

Mindig igyekszünk úgy lekötni a gyerekeket, hogy szinte észre se vegyék, és úgy tanuljanak, fejlődjenek, okosodjanak. A nyári táborok, szakmai napok, kirándulások, színházi esték természetesen mind azt szolgálják, hogy minél nagyobb szeletét láthassák a világnak, minél több élményt magukba szívjanak, s közben szinte észrevétlen egyre okosabbak és okosabbak legyenek. Nem kérdés az sem, hogy szocializálódni is sokkal könnyebb úgy, ha sokat visszük őket különböző előadásokra és eseményekre, legyen az mozi, színház, színi est, báb vagy akármilyen sportrendezvény.

Ezeken túl azonban én most kitaláltam még egy olyan eseményt, amelyet akár évente meg is lehetne tartani. Egy bizonyos fordított napot. Bizony, ez azt jelenti, hogy a diákok lehetnek a tanárok, a tanárok pedig beülnek a diákok által felügyelt padsorokba. Teljesen elborzolt kedélyekkel várták ezt a gyerekek. A nap végén rendeztünk egy barátságos kosármeccset a diákok és a tanárok csapatának képviseletében. Nagyon jól sikerült ez a nap. Mondjuk ezt gondoltuk, hogy jól fog elsülni, de hogy ennyire, azt azért nem vártuk. Egy ilyen napnak természetesen kell egy tökéletes emléktárgy is. Amire majd évek múltán ránézve a diák visszatekint arra a napra, mikor ő dirigálhatott a tanárának, és rájött, bizony ez nem is annyira könnyű feladat. Tekintve természetesen, hogy a többi diáktárs addig is diák marad. Csináltattunk tehát a póló hímzés technikájának segítségével egy emlékpólót számukra. Tökéletesen sikerült a fehér pólóra az iskola címerének hímzése nagy mennyiségben is. Nem is gondoltam, hogy közel hétszáz pólót is képes egy cég ilyen gyorsasággal, ilyen tökéletes minőségben és profi kivitelezéssel meghímezni. Nem csak a diákok, a tanárok szava is elállt az ajándék hímzett póló kicsomagolásakor. Tökéletesen sikerült naphoz, tökéltes ajándék passzolt.