A kedvenc cipőd örömére

Hány nő ismeri azt az érzést, hogy végre talál egy olyan cipőt, ami kellően elegáns, és sportos, amit minden nap kényelmesen tud viselni úgy, hogy illik a ruhatárba, és végig tudja dolgozni benne a napot, legyen szó magassarkú cipőről vagy valamilyen lapos talpúról egyaránt. Én személy szerint rettenetesen utálok új cipők után járkálni. Túl sok idő és energia számomra. És természetesen az ember akkor nem talál magára sosem megfelelő cipőt, amikor nagyon kellene. És ráadásul én az a típus vagyok, aki megszereti a dolgait és nehezen vált, tehát általában igyekszem minél tovább használni bármelyik lábbelimet is, és igen nehezen cserélem le őket. Csere után pedig több napig kellemetlen érzéssel sétálok az utcán, nem igazán találom benne a helyem.

Sajnos egy ideje van egy jelenség, ami nagyon megnehezíti az életemet. Egy ideje már a két gyermekem, a munkám és a mindennapi dolgok ellátása nem teszi lehetővé azt, hogy ne autóval járjam a várost és az állomásokat. Ez viszont azt is jelenti, hogy egész nap vezetgetnem kell. A folyamatos mozgásba pedig sajnos a dugók is bele tartoznak. Sajnos én sem maradhatok ki ennek „öröméből”. Megnehezíteni viszont nem is igazán ez nehezíti leginkább az életem, hanem az, hogy a cipőim folyamatosan elhasználódnak rövid idő alatt a folyamatos pedálozástól. Egészen egyszerűen van olyan cipőm, amit már nem merek felvenni vezetéshez, mert nagyon szeretem és nem szeretném, ha egy-két hét alatt használhatatlanná válna.

Hatalmas örömömre azonban, amióta megismertem a heelgood termékeit már nem kell ilyenek miatt aggódnom. Ez a kis cipővédő hatalmas segítség minden nő, de én azt gondolom férfi számára is ahhoz, hogy bármelyik cipőjében egyszerűen bepattanjon a volán mögé, és akár végig vezesse az egész napot úgy, hogy a cipőjének semmi baja nem lesz. Érdemes beszerezni belőle párat, mert biztosan lesz pár ember a környezetben, aki kérni fog belőle, hogy kipróbálhassa.