A férjem meglepetése

A férfiak nagyon sok szempontból figyelmetlenek velünk nőkkel, de nagyon sokszor, amikor már minden hitünk tovaszállna, meg tudnak lepni minket, méghozzá a legváratlanabb módon. Ez történt nem olyan nagyon régen velem is, amikor a férjem, csak úgy, semmi ok vagy alkalom nélkül meglepett egy avon attraction parfümmel. Már régóta mondtam neki, hogy nem igazán találok olyan parfümöt magamnak, ami tetszene és tudnám hogy neki is tetszik az illata, mert egy kicsit válogatós ilyen szempontból, de a régi parfümöt, amit nagyon szerettünk mindketten beszüntették, már nem gyártják.

Ő pedig gondolt egyet, és mivel látta rajtam, hogy már nagyon sürget az idő, mert alig van az előző parfümömből az üvegcse alján, elment és választott nekem egyet, és be is  csomagolta szépen, és ráadásul oda rakta a pipereshop oldal elérhetőségét, ahonnan meg is tudom nagyon könnyedén, pár perc alatt rendelni, ha tetszik és szeretnék még belőle tenni egy-egy táskámba ahogy szoktam.

Mindig meg tud lepni engem ez az ember, mert azt hittem, hogy én hiába mondom neki a problémámat, nem igazán érdekli, mert ingerküszöbön kívülinek tartja az egészet. Ennek ellenére nem hogy figyelt rám, még meg is lepett egy új illattal. Hihetetlen módon örültem neki, és az illat is nagyon tetszik. Már rendeltem is belőle magamnak azóta kettőt, mert tényleg nem nagyon tudom elviselni ha nap közben nincs velem az illatom. Most aztán töröm a fejem, hogy hogyan viszonozzam neki ezt a nagyon kedves gesztust és én mivel tudnám meglepni őt. Bizonyára hamarosan én is kitalálok valamit, mert hát ilyen egy jó házasság, oda vissza kapja az ember a kedvességet és a szeretetet, törődést.