Az új találmányom

Nem is hallottam még olyan helyről, akik bevennének régebbi, használt készülékeket az apple termékek közül, legyen szó iphone vagy mac gépekről, felújítanák azokat szükség esetén, és új gazdát keresnének ezeknek az eszközöknek, anélkül, hogy kikötés lenne, hogy az új eszközt is rajtuk keresztül kellene megvásárolni. Most azonban találtam egy ilyen csapatot. Az almabazar csapata ugyanis éppen pont ezt csinálja, ráadásul igen csak korrekt áron, akár a használt eszköz benyújtást, akár az új eszköz beszerzést tekintem. Ami viszont nekem még inkább prioritás, hogy rendkívül lelkiismeretesek és megbízhatóak. Náluk biztosan nem fordulhat elő, hogy valamilyen kétes készülék vagy nem megbízható forrásból származó eszköz cserél gazdát, és abból az új tulajdonosnak gondja akad. Mint ahogyan az sem, hogy az eszköz nem teljesen jól működik, vagy rövid idő múlva elromlik, vagy más problémák derülnek ki róla.

Számomra ez hihetetlen fontos, mert pontosan ez volt az a dolog, ami miatt számos esetben nem éltem egy-egy kereskedő által felkínált segítséggel. Ha valaki nem megbízható, számomra nem lehet szó közös üzletről. Ők azonban teljesen meggyőztek, és mondom ezt úgy, hogy már több barátom is élt náluk a benyújtás lehetőségével, sőt volt, aki használt eszközt vett tőlük, és teljesen meg vannak elégedve mind az új készülékek minőségével, mind az árral, mind pedig a kiszolgálással.

Ha valakinek tehát fontos a bizalom, de le akarja cserélni az apple készülékét, és nem a polcra kívánja tenni, hanem új gazdát szeretne neki, csak ajánlani tudom ezt a kis csapatot. Nem beszélve arról, hogy ha használt eszközt szeretne venni, vagy épp lecserélné használt eszközét egy újra. Bármelyiket megteheti ennek a kis csapatnak a segítségével. Profi kezekben, profi tudással, jó áron, gyorsan és könnyedén.