A tökéletes megoldás

Én már közel öt éve dolgozom ugyanazon a helyen, sőt mi több, ugyanannak az embernek a személyi titkáraként. Tudjuk jól, hogy ez a munkakör sosem könnyű, vannak nagyon szép és nagyon sötét oldalai is ennek a területnek, de én mindenesetre szeretem, mert korrekt bánást kapok, soha semmilyen lenézés nem fordult elő irányomba, és mindig tisztelettel beszélnek velem, ami nekem különösen fontos.

Vannak azonban mindig olyan dolgok, amik meglepetésként érnek, mert már azt gondolnám, hogy újat nem tudnak nekem mutatni, láttam már mindent és nem igazán tud engem meglepetés kérni sem feladat, sem hozzáállás sem problémák területét érintően. Most azonban előállt a főnököm azzal a kéréssel, hogy valamilyen nagyon kifinomult és szép módon díszítsem fel az irodát. Ez a díszítés ne legyen idény jellegű, vagy ne karácsonyi vagy húsvéti legyen például, hanem minden évszakban és napszakban állja meg a helyét. Hát én itt már gondoltam ezer meg egy dologra, majd elvetettem azt is, és maradt végül az, hogy festményeket keresek a falra.

Hát igen, az ötlet jónak bizonyult, de a festmények nekem nagyon nem mutattak jól azon a falon gondolatban, tehát mást kellett keresnem. Rá is találtam azonban nemsokára a tökéletes megoldásra a vászonképek körében. Ezek ugyanis gyönyörűek, de mégse festmények, hihetetlen szép színhasználatuk van és kifejezett ékszerei tudnak lenni egy-egy falnak.

A főnökömnek is nagyon tetszett az ötlet, és bár megkértem, hogy a konkrét választásban segítsen nekem, nagyon gyorsan és gördülékenyen be is tudtam szerezni ezeket a szalaibalazs.hu oldalról, ahol szinte választani sem lehet, annyi gyönyörű kép áll a vásárló rendelkezésére. Így a falra helyezve meg kell, hogy állapítsam, hogy nagyon jó ötlet volt ez részemről, mert ezek a képek illeszkednek ez iroda berendezéséhez, a tevékenységi körhöz is, és mindig mindenki legalább egyszer megcsodálja és megdicséri valamelyiket az irodában tartózkodása alatt. Azt gondolom ez egy tökéletes feladatmegoldás volt részemről.