A bátyám első jó ajánlása

Minden embernek vannak furcsa barátai, nekem ebből a szempontból szerencsém van, ám a bátyám folyamatosan sportot űz például abból, hogy ajánlásokat ad számomra, de jobbnál jobbakat, amiket igazán szinte semmire sem tudok sokszor használni. Persze így fogadtam el őt, és nincs is ezzel semmi probléma, az én hibám hogy igazából mindig beleugrok ebbe a játékba és ki is próbálom amit ajánl. Valahogy tényleg mindig arra gondolok, hogy akkor, azzal az ajánlásával megtörik a jég és valami használható dolgot is javasol számomra. Eddig még ez sosem fordult elő, a múlt alkalommal azonban megtört a jég hála a jó égnek, hiszen egy tökéletes xiaomi szervíz csapatra találtam a segítségével.

Persze mondanom sem kell, hogy hihetetlen félve vállaltam be azt, hogy a kijelzőcserét ez a kis csapat csinálja meg számomra amit ő javasolt, de úgy voltam vele, hogy a beszélgetés alapján teljesen korrektnek és szakmailag felkészültnek tűntek, és nem lehet más választásom, hiszen én másik csapatot nem ismerek, ezért hát beadtam hozzájuk javításra a telefonomat, és nem is bántam meg. Iszonyat gyorsan és maximális profizmussal tudtak segíteni benne, ráadásul nagyon jó áron is dolgoznak.

Most először fordult elő, hogy vissza hívtam a bátyám és megköszöntem a gyors és jó ajánlást, persze ő nem is értette, mert szerinte ő mindig jó dolgokat javasol, csak én értem félre. Persze én csak ráhagytam a dolgot. És azóta is mindenkinek előszeretettel ajánlom a xiaomiszervizshop csapatát, mert biztos vagyok benne, hogy Budapest területén az egyik legjobb szolgáltatást nyújtó kis brigád, akik ráadásul még az árak tekintetében is kiemelkedőnek mondhatók. Én már biztosan csak hozzájuk fogok fordulni segítségért.