A munkavédelem és én

Amikor a tevékenységemet kezdtem, és megterveztem a vállalat kialakítását, rengeteg dolog az eszemben volt, számtalan dologra nagyon jól és előre figyeltem, ami meg is könnyítette az életemet akkor, amikor már csak a mindennapi működést kellett menedzselni. Én nem vagyok az a vállalkozó, aki állandóan arra panaszkodik, hogy nincsen élete, hogy nem tud egy pillanatra sem telefon nélkül meglenni, mert nélküle megáll az élet a cégnél, hogy nem tudnak egy egyszerű döntést sem meghozni nélküle az emberei. Nálunk ez nagyon szépen fel lett építve és ki lett alakítva, így én tényleg csak azokhoz a döntésekhez kellek, amik a jövőt befolyásolják, amik veszélyt rejtegethetnek, vagy amelyek súlya már akkora, hogy a helyettes vezető nem tud döntést hozni. Cserébe én tényleg mindig elérhető vagyok számára, mert ő is megtisztel azzal, hogy tényleg csak akkor keres, ha valóban szükség van rám.

Egyetlen területen követtem el hanyagságot, ez pedig nem volt más, mint a munkavédelem területe. Ezt sajnos meg is mutatta az a hatósági ellenőrzés, amelyen számtalan dolgot nem találtam rendben, és sajnos ezt egy nagyobb birság kiszabásával jutalmazták is.

Ekkor kerestem fel a tsrsafety csapatát, akik nem csak hogy nagyon profik, de teljesen egyedi rendszert építettek ki számunkra a munkavédelem és a tűzvédelem területén egyaránt. Teljes biztonságot nyújtó és jól működő rendszert építettek ki, ami egy esetben sajnos vagy nem sajnos segítséget is nyújtott a cég számára, ugyanis az egyik kollégára ráesett egy teljes szekrény, de mindenki nagyon szépen tudta mi a feladata és tökéletes összefogással segítettek neki, így szinte karcolásokkal megúszta az esetet. Amikor megkérdeztem, mégis hol tanulták ezt, azt felelték, hogy itt, a munkavédelmi oktatás során. Mondanom sem kell mennyire meglepődtem, de persze egyben boldog is voltam. Megéri profikkal dolgozni, hiszen nem csak ránk van szükség másoknak, mi is kérhetünk segítséget azoktól, akik legalább annyira értik a dolgukat és lelkiismeretesen dolgoznak, mint mi.