Mobiltelefont vennél? Dual vagy sima kivitel lenne a jobb számodra?

Ha telefont akarsz venni, akkor előbb utóbb a kérdéssel szembesülni fogsz. Hiszen nem mindegy, hogy a Dual vagy a normál kivitelt választod. Sokan nem tudják, hogy pontosan miért is éri meg szemben a hagyományos egy kártyás modellekkel a két kártyás mobiltelefon. Tény, hogy napjainkban egyre többen választják a készülékek ezen változatait. Hiszen így egyszerre tudunk két sim kártyát is használni. Azaz ha van a saját készülékünk mellett céges telefonunk is, akkor sokkal egyszerűbb lehet egy dual készüléket beszerezni, mint két külön mobilt hurcolni magunkkal. Vagy persze kihasználhatjuk más és más szolgáltatók kedvezményeit is.

Mobiltelefont vennél? Dual vagy sima kivitel lenne a jobb számodra?

A dual simes telefonok nem most kezdték meg a piaci hódításukat, viszont manapság egyre inkább növekszik a népszerűségük. Ez a kiforrott technológiának is köszönhető. Egyre stabilabbak az ilyen mobilok. A korai problémákra megtalálták a gyártók a megoldásokat és ma már szinte hibátlanul tudjuk használni a telefonokat két sim kártyával is. Ez sokaknak jelent könnyebbséget, hiszen vannak akik a céges és a saját telefont használják együtt, míg vannak akik a különböző szolgáltatók legjobb szolgáltatásait szeretnék élvezni a készülékük segítségével.
A normál és a dual modellek között pedig az árkülönbség vagy nincs már, vagy pedig elenyésző, ezért az ár sem lehet már döntő tényező. Ha pedig most még nem használnánk ki ennek előnyét akkor is nagyjából azonos árban kapunk egy készüléket, melyet később könnyedén tudunk még bővíteni.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.