Ismét kínai, ismét világviszonylatban az egyik legjobb. Mire gondoltunk?

32 éve van a köztudatban az a cég, amelynek termékeit és szolgáltatásait a világ lakóinak közel egyharmada élvezi a mindennapjaiban. A Huawei nagyjából 170 országban van jelen a mai napig, és a Földön az egyik legnagyobb okostelefon gyártónak számít. Igaz, Magyarországon csak 2005-ben kezdte meg a ténykedését, de így is viszonylag hamar óriási ismertségre és sikerre tett szert, nagyon hamar meghódította a piacot.

Érdekesség, nálunk jött létre a logisztikai központját, az okostelefonokat leszámítva innen szállítják a termékeket a világ 55 országába. Sőt, majdnem 5 éve a Huawei a Vízilabda-szövetség támogatója is. A telefonjaik megbízható, középkategóriás készülékeknek számítanak, de 2012től beszálltak a felső kategóriát megcélzó telefonok gyártásába is, ami azóta is töretlen népszerűségnek örvend, az eladási statisztikájuk az egekben van.

Elsődleges céljük az, hogy összerakjanak egy nem túl hivalkodó, ám de kiválóan használható, remek kamerával és kijelzővel ellátott okostelefont, amit a közönség előszeretettel fog majd megvásárolni, és hű társa lesz a mindennapokban. Nem kell attól sem félnünk, hogy mivel kínai, így hosszú időbe telik a javítás, hiszen szerencsére számos Huawei szerviz van a közelünkben, így bátran vásároljunk ilyen készülékeket, hiszen baj esetén a szervizelés is legalább olyan profi lesz, mint maga a készülék.